Információk

Szállítási idő

Webáruházunkban kínált termékek egy része megtalálható telephelyi raktárkészletünkben, melyet 13:00-ig leadott rendelés esetén aznap postázunk, külső raktárkészlet esetén a termék átlagosan 1-4 munkanapon belül átvehető, amennyiben a rendelt termék átmenetileg nem elérhető, vagy a készletezés több munkanapot vesz igénybe felvesszük önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk az előrelátható szállítási időről, illetve a helyettesítő termékek elérhetőségéről.

Termék kompatibilitás biztosítása

A gépjármű alkatrészek esetében a termék kompatibilitás kulcsfontosságú, ezért felkínáljuk a lehetőséget, hogy az alkatrész megfelelőségét ellenőrizzük önöknek.
Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni kérjük a megrendelés megjegyzésébe írja be gépkocsija alvázszámát.
Az ellenőrzést követően, ha a rendelt alkatrész megfelelő gépjárművébe akkor postázzuk, ha más alkatrész szükséges, kiválasztjuk a megfelelőt és felvesszük önnel a kapcsolatot.

Tanácsadás
(jelenleg bevezetés alatt, tesztjelleggel)

Ha meghibásodott furgonjával nem boldogulnak, vegye fel velünk a kapcsolatot a
west-carkft@vnet.hu e-mail címen.
Az e-mail be kérjük adja meg gépkocsija pontos típusát, alvázszámát, motorkódját évjáratát és fejtse ki a hibajelenséget (pontos hiba, előfordulás körülményei, eddigi diagnosztikai adatok, eddigi javítások / cserék)

Webáruház készítés