Információk

Elérhetőségeink

Alkatrész szállítási idő, elérhetőség és árajánlat kérés:

+3630/203-70-40

alkatresz@west-car.hu

Kérjük árajánlat kérés esetén minden esetben mellékeljék a pontos típust és az alvázszámot!

Autójavítás érdeklődés és árajánlat kérés:

+3630/942-62-21

iroda@west-car.hu

Kérjük árajánlat kérés esetén minden esetben mellékeljék a pontos típust és az alvázszámot!

Gyári alkatrész rendelési információ

Gyári alkatrészek rendelése minden esetben egyedi rendelésnek minősül, kizárólag előzetes megbeszélés esetén lehetséges ettől eltérni.

Egyedi rendelésű termékeket kizárólag akkor tudunk visszáruként elfogadni, amennyiben az telephelyi készletünkön is elérhető, erről érdeklődni a fent megadott elérhetőségeink egyikén lehetséges.

Szállítási idő

Webáruházunkban kínált termékek egy része megtalálható telephelyi raktárkészletünkben, melyet 13:00-ig leadott rendelés esetén aznap postázunk, külső raktárkészlet esetén a termék átlagosan 1-4 munkanapon belül átvehető, amennyiben a rendelt termék átmenetileg nem elérhető, vagy a készletezés több munkanapot vesz igénybe felvesszük önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk az előrelátható szállítási időről, illetve a helyettesítő termékek elérhetőségéről.

Termék kompatibilitás biztosítása

A gépjármű alkatrészek esetében a termék kompatibilitás kulcsfontosságú, ezért felkínáljuk a lehetőséget, hogy az alkatrész megfelelőségét ellenőrizzük önöknek.
Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni kérjük a megrendelés megjegyzésébe írja be gépkocsija alvázszámát.
Az ellenőrzést követően, ha a rendelt alkatrész megfelelő gépjárművébe akkor postázzuk, ha más alkatrész szükséges, kiválasztjuk a megfelelőt és felvesszük önnel a kapcsolatot.


Felhívjuk figyelmét, hogy a webáruházunkban feltüntetett képek illusztrációk, ha a kép és a kapott termék közt különbséget, hiányt vél felfedezni a terméket megpróbáljuk az önnek megfelelőre cserélni. Amennyiben ez nem lehetséges a terméket teljes vételáron visszavásároljuk!

Tanácsadás
(jelenleg bevezetés alatt, tesztjelleggel)

Ha meghibásodott furgonjával nem boldogulnak, vegye fel velünk a kapcsolatot a
alkatresz@west-car.hu e-mail címen.
Az e-mail be kérjük adja meg gépkocsija pontos típusát, alvázszámát, motorkódját évjáratát és fejtse ki a hibajelenséget (pontos hiba, előfordulás körülményei, eddigi diagnosztikai adatok, eddigi javítások / cserék)

Webáruház készítés
gpwebpay